TEL: +387 37 689 888
  • ALU SISTEMI VELIKE POUZDANOSTI

Kod aluminija možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacijske sposobnosti i visoki stupanj završne obrade. Puno različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu dati će potrebnu dozu luksuza s naznakom na moderno.

SCHÜCO sistemi

Visoko kvalitetan sustav alu prozora sa sveobuhvatnim rasponom rješenja.

Prozorski i fasadni aluminijski sistemi Schuco, sigurno su bez konkurencije svojom vrhunskom toplinskom izolacijom, modernim dizajnom. Ova vrsta stolarije znatno smanjuje potrošnju energije i pravi je izbor za Vas.
Schuco stolarija je najbolje za vas, a HOROZOVIĆ D.O.O. je tu da se pobrine za ostalo. Kontaktirajte nas već danas i ugovorite novu stolariju.

FEAL sistemi

Pravo rješenje za sve zahtjeve moderne arhitekture

Moderani prozorski sistemi sa prekinutim termičkim mostom i dvije brtve, vrlo jednostavni za rukovanje i održavanje. Svojim kvalitetom zadovoljavaju visoke zahtjeve toplinske i zvučne izolacije.

WICONA sistemi

ALU Prozori jednostavnih linija za elegantan i moderan stil

Svi WICONA sistemi omogućavaju izvedbu raznih projektiranih tipologija alu ostakljenih elementa poput prozora, balkonskih vrata, otklopo kliznih i harmo stijena, zimskih vrtova kao i svih oblika fasadnih stijena.