TEL: +387 37 689 888
  • O NAMA

    20 godina uspješnog poslovanja

PVC I ALU STOLARIJA

Idealna rješenja za vas

Moderna smo, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom svojih uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca i stvaranju vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i ALU stolarije u BiH i izvan nje.

Naš cilj je unapređenje kvalitete života ljudi, zaštita okoliša i uvođenje novih trendova na tržišta.


Poslujemo na području cijele BiH , a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije i drugdje. Također smo svoj rad uskladili s međunarodnim normama upravljanja kvalitetom prema ISO 9001 i upravljanja okolišem prema ISO 14001. To nas obvezuje da prihvaćamo politiku kvalitete i upravljanja okolišem i s njom povezana pravila dosljedno provodimo u cilju zadovoljstva naših kupaca i očuvanja okoliša.
Dugogodišnjim poslovanjem izgradili smo odnos povjerenja s našim kupcima i suradnicima, zasnovan ne samo na kvaliteti našeg rada, već i na brizi za potrebe ljudi za koje stvaramo proizvode. Naša tradicija garancija je kvalitete i pouzdanosti.

Kreativnost

Kako biste najlakše izrazili svoju individualnost i svoj objekat učinili originalnim nudimo vam širok asortiman proizvoda.

Integritet

Potvrda uspješnosti su naši klijenti i ostvareni rezultati. Radimo u skladu sa vlastitim vrijednostima i prioritetima.

Inovacije

Stalne inovacije u proizvodnji, ulaganje u tehnološki razvoj naše firme, kao i razvoj novih proizvoda, osnove su poslovanja naše kompanije.

Kvalitet

Proizvodnja stolarije u našem proizvodnom pogonu podrazumjeva poštovanje svih normativa postavljenih od strane naših dobavljača čime postižemo evropski kvalitet proizvoda.

Partneri