TEL: +387 37 689 888
  • PROIZVODNJA

    Iskustvo, preciznost, kvalitet

Kombinovanjem najsavremenijih materijala i tehnologija kreiramo prozore koji odgovaraju vašim potrebama

Proizvodnja

Na oko 2.100 kvadratnih metara proizvodimo elemente prozora i vrata od plastike i aluminija na dvije proizvodne linije.

Najnovija tehnologija

Od samog početka za proizvodnju naših prozora koristimo samo najmoderniju tehnologiju proizvodnje kako bismo osigurali posebnu kvalitetu naših proizvoda.
To je razlog našeg izvrsnog ugleda u industriji.
U jednakoj mjeri postavljamo najveće zahtjeve za fleksibilnošću u proizvodnji. Stoga nam ne predstavlja poteškoće odgovoriti na neobične želje naših kupaca.

Zajedničko postizanje ciljeva

U optimizaciji proizvodnje usko surađujemo s našim dobavljačima profila. To osigurava da se naša tehnologija proizvodnje optimalno usmjeri na zahtjeve koje postavljaju prozorski profil i materijal. Inovacije iz industrije tako se izravno slijevaju u naše proizvode.

Stručni i certificirani radnici

Stručni i edukovani radnici su garancija da ćemo na sve vaše zahtjeve odgovoriti profesionalno i u skladu sa pravilima struke, a brojni certifikati izdati od strane naših dobavljača su potvrda da primjenujemo najviše svjetske standarde u proizvodnji i ugradnji svojih proizvoda.

Stalno ulaganje u razvoj

"U narednim godinama fokus našeg rada u proizvodnom području bit će na daljnjoj digitalizaciji naše proizvodnje. Uvođenjem proizvodnje bez papira, prvi smo korak napravili u 2019. godini. Uz to, ulažemo u modernizaciju opreme i širenje proizvodnog prostora. U 2020. godini planiramo izgradnju dodantnih 2000 m2 proizvodnog prostora."

Elvis Horozović

Generalni menadžer