TEL: +387 37 689 888


Zimski vrt

Idealno mjesto opuštanja

Zimski vrtovi stvaraju dodatni prostor i puštaju obilje svjetla u Vaš dom. Zimski vrt jedinstven je objekt koji se idealno uklapa u već postojeći, on je ukras Vaše kuće koji povećava životni prostor, a vrijednost i ljepota Vašeg interijera i eksterijera dolaze do izražaja. Kvalitetno izrađen i pravilno smješten udoban je za stanovanje tokom cijele godine.
Kombinacijom sistema otvaranja i zatvaranja, ljeti ga možete korisiti kao oazu mira za sinergiju sa prirodom, a zimi za uživanje u prekrasnom pogledu na okoliš koji vas okružuje u sigurnosti i toplini vlastita doma.

SCHÜCO sistemi zimskih vrtova

Pri izradi zimskih vrtova koristimo pouzdane SCHÜCO FW50 +WI sisteme koji garantiraju vrhunske karakteristike – visok izolacijski koeficijent, kvalitetan sistem ventiliranja, visoke sigurnosne standarde te jednostavno i funkcionalno korištenje i održavanje.
Zimske bašte, izrazito atraktivne staklene fasade, klizna vrata velikih dimezija, razna egzotična rješenja na eksterijeru objekta, sve to i još mnogo drugog se rješava sa SCHÜCO elementima i sistemskim rješenjima.

FEAL zimski vrtovi

Aluminijski profili s prekinutim toplotnim mostom u kombinaciji sa Izo staklima omogućavaju ugodan boravak tokom cijele godine. Puno svjetla koje omogućavaju velike staklene plohe dovode u unutarnji prostor posebnu sunčevu energiju, a istovremeno iz unutarnjeg prostora van osiguravaju veličanstvene poglede.

Moguće varijante izvedbe zimskih vrtova u obliku nadogradnji ili samostojećih konstrukcija: