TEL: +387 37 689 888


ALU pergole

Najbolji način za natkrivanje terasa i otvorenih površina.

Moderan i elegantan dizajn pergola može se uklopiti u svako arhitektonsko rješenje.
Osim što pružaju ugodan hlad, odlična su zaštita od loših vremenskih uvjeta, vjetra ili kiše. Ne zahtijevaju dodatnu opremu za odvod oborinskih voda. Za uživanje u noćnim satima mogu se ugraditi rasvjetna tijela u samu aluminijsku konstrukciju pergole.
Pri izradi i postavljanju konstrukcije pridajemo posebnu pažnju svim detaljima kako bi osigurali maksimalni estetski učinak.
Osim na privatnim terasama, svoju su veliku funkcionalnost našle na terasama kafića, restorana, hotela, te se često kombiniraju sa staklenim kliznim stijenama bez okvira. Trajnost, pouzdanost i estetika temeljne su prednosti ovakvih tendi!

Upotreba aluminijskih profila zahtjeva minimalno održavanje, osiguravate trajnost i pouzdanost.

Pokrov pergole može biti od aluminijskih profila ili platna. Platno je fiksirano na poprečne cijevi koje putem kotačića klize po uzdužnim profilima te čine horizontalnu kretnju. Garantirana otpornost na vjetar iznosi (10,8-13,8 m/s) po UNI EN 13561 normi. Krovna površina je u potpunosti vodonepropusna.

INOVATIVNI SISTEM POKROVA

Veliku pozornost polažemo na sve veću pouzdanost i funkcionalnost, praktičnost i jednostavnu primjenu proizvoda uz postizanje visoko estetskih rezultata u krajnjem ugrađenom proizvodu. Da izdvojimo samo dio specifičnosti:
LED sistem osvjetljenja:
Posebno prilagođeni komplet dodataka i pribora za osvjetljenje s LED svjetiljkama radi uštede električne energije i veće pouzdanosti.
Aluminijski parapet:
Pravi sistem nosača pergole radi konstrukcijske stabilnosti i sigurnosti same pergole. Integriran je u profilu ili u vanjskom pripojenom rogu.
Pokrov:
Sustav za dodani pokrov otvora između pergole i građevine. Služi također i kao zaštitni pokrov materijala i površine zasjenjenja kada je sistem pergola sklopljen.